All-in - inklusive alt, uden store spekulationer
 


 
Ikke så megen snak - alt inklusive.  

Individuelle løsninger
Vi kan sammensætte din hjemmesideløsning, så den passer til netop dit behov. Uanset om det gælder opbygning og opdatering, eller du selv ønsker at stå for den fortsatte vedligeholdelse, ønsker at tilknytte et eller flere specialmoduler og meget mere, kan alle løsninger løbende udbygges, når behovet viser sig.

Læs mere >>
All-in-løsningen henvender sig til vore kunder, der ønsker en professionel hjemmesideløsning uden de store spekulationer. Et fast månedligt beløb, hvor ALT er inkluderet.

All-in vil sige lige fra grafisk opbygning og bearbejdning, løbende driftsomkostninger af webhotel, mailhotel med dine egne e-mail-adresser, samt domæneafgift til DK Hostmaster og lige til almindelig opdatering, når du har nyt til siden.

Løsningen kan naturligvis løbende udbygges, når behovet viser sig, eller konverteres til en af vore andre SiroccoWeb-løsninger - vel at mærke uden at du skal starte forfra igen. Dette sikrer dig den største fleksibilitet på hjemmesidemarkedet.Startløsning
Hjemmeside med virksomhedsportræt samt en kontaktformular. Siden er forberedt til senere udbygning og forsynet med søgeord og tilmeldt internettets søgemaskiner.
Hjemmesiden opbygges i SiroccoWeb af vore grafikere i samarbejde med dig.
Prisen er inkl. 2 timers årlig opdatering.

All-in-prisen er kr. 125,- pr. måned*).


Firmaprofil
Kan bestå af f.eks. en forside, en side med præsentation af virksomheden, nogle sider med præsentation af virksomhedens produktsortiment m.m. samt en side med kontaktformular. Hjemmesiden Sammen udarbejder vi en præcis hjemmeside der giver et godt indblik i din virksomhed og præsentation af dine produkter.
Prisen er inkl. 4 timers årlig opdatering.

All-in-prisen er kr. 265,- pr. måned*).Den mellemstore løsning
Har du brug for en mere fyldestgørende præsentation? Her får du mulighed for en hjemmeside, der dækker de flestes behov.
I samarbejde udarbejder vi struktur og målsætning, så dine besøgende ubesværet bevæger sig rundt på siden, samt optimerer siden til internettets søgemaskiner.
Prisen er inkl. 6 timers årlig opdatering.

All-in-prisen er kr. 385,- pr. måned*).E-handel
Vil du gerne supplere forretningen med e-handel? Så får du her et produkt, der dækker de flestes behov, og som er til at finde ud af.

Sammen udarbejder vi strukturen og laver den grafiske opstart, hjælper med udarbejdelse af salgs- og leveringssiden, så den overholder de standarder, der er gældende for e-handel. Vi hjælper eventuelt med ansøgning af betalingskortaftale hos PBS, lægger nogle af dine varer ind og giver dig en grundig gennemgang i brugen af SiroccoWeb-programmet, så du selv kan lægge varer ind, rette priser, slette varer og meget meget mere.

Vi står altid klar på sidelinjen til at give dig den support, du har brug for. Løsningen indeholder naturligvis allerede fra start betalingsmodul, så dine kunder kan betale med Dankort. Kan herudover eventuelt udvides med mange forskellige tillægs- og specialmoduler.

All-in-prisen er kr. 885,- pr. måned*).
(Eksklusiv indløsningsaftale, som afregnes direkte med PBS)*) Abonnementet faktureres kvartalsvis forud. Minimum 12 måneders løbetid, herefter kan abonnementet ændres eller opsiges med 1 måneders varsel. I abonnementet er inkluderet mellem 2 og 6 timers opdateringsservice.