Komplekse løsninger  
Siderne herunder er alle større løsninger, hvor der er tilføjet mange effekter. Der er sider med skiftende arrangementer og udstillinger. Der kan endvidere være indlagte videosekvenser. Vi laver også løsninger med e-handelssider.

    VinduesPladsen  
En hjemmeside med e-handelsmodul som står for salg af vinduer og døre. Integreret prisberegner der hjælper brugeren til at beregne prisen på præcis den vare, der ønskes.
    Haderslev Film  
Haderslev Kommunes mest populære kilde af ældre videooptagelser, lydoptagelser og gamle smalfilm.
Film og Lyd, som du finder her på hjemmesiden, kommer fra Lokalhistorisk Samvirke der er en sammenslutning af 19 lokalarkiver og institutioner samt Historisk Arkiv for Haderslev Kommune.
    Gråsten Landbrugsskole  
    Haderslev Kommunes Feriefond  
formidler udlejningen af egne feriehuse til foreningens medlemmer. Bookingoversigt med visning af ledige og udlejede huse. Online-bestilling og -betaling af feriehusene sikrer en minimal administration. Et specialmodul genererer kode til nøglekort samt automatisk opkrævning af blandt andet elforbrug efter hjemkomsten og elektronisk udsendelse af tilfredshedsskema til feriegæsten. Et nyhedsbrevmodul informerer feriefondens medlemmer om nye tiltag og gode tilbud.
    Personaleforeningen  
for ansatte ved Haderslev Kommune tilbyder sine medlemmer et stort antal arrangementer løbende hen over året. Kalendermodulet giver mulighed for online-tilmelding samt administration af tilmeldinger med f.eks. deltagerliste, betaling via dankort, rundsending af e-mail, hvis der sker sidste øjebliks-ændringer af et arrangement og meget andet. Automatisk opdatering af forsiden med visning af de tre førstkommende arrangementer. Automatisk opdatering af "Aktiviteter" sikrer en altid aktuel hjemmeside.