Løsninger  
Nedenstående sider er et udvalg, som dækker spektret fra den helt enkle startløsning via de almindelige til de mellemstore løsninger. Hjemmesiderne her henvender sig dermed til de fleste brugere. Vi laver også løsninger med e-handelssider.
Klik ind på siderne og se hvorledes de fungerer.

    Haaber Foto  
Morten Haaber har specialiseret sig i fotografering af børn i forskellige miljøer: Skoler, børnehaver og dagpleje.
Forretningen er blevet udvidet, så det også er muligt at få lavet portrætbilleder i Middelfart.
    Clausen Vej  
Se mere på clausenvej.dk
    VinduesPladsen  
En hjemmeside med e-handelsmodul som står for salg af vinduer og døre. Integreret prisberegner der hjælper brugeren til at beregne prisen på præcis den vare, der ønskes.
    Gråsten Landbrugsskole  
Se mere på gl.dk
    HospiceSønderjylland  
Forsiden har et automatisk roterende billedgalleri, som giver en stemningsfuld introduktion til hospicet. Ydermere er der på hjemmesiden mulighed for at se en videopræsentation af HospiceSønderjylland.
Udover det faste personale er der til hospicet knyttet en stor gruppe af frivillige, som - via en speciel vagtplankalender, der er udviklet af Sirocco System - styrer koordineringen af de enkelte frivillige. Alle frivillige kan på deres egen pc se hele kalenderen for de næste måneder og selv booke sig som frivillig på vagtplanen.
    Drone Gaarden  
Se mere på dronegaarden.dk
    ABCbox  
Se mere på abcbox.dk
    Personaleforeningen  
for ansatte ved Haderslev Kommune tilbyder sine medlemmer et stort antal arrangementer løbende hen over året. Kalendermodulet giver mulighed for online-tilmelding samt administration af tilmeldinger med f.eks. deltagerliste, betaling via dankort, rundsending af e-mail, hvis der sker sidste øjebliks-ændringer af et arrangement og meget andet. Automatisk opdatering af forsiden med visning af de tre førstkommende arrangementer. Automatisk opdatering af "Aktiviteter" sikrer en altid aktuel hjemmeside.
    Flecta Consulting  
Se mere på fecta.dk
    IPO Maskinfabrik  
Se mere på IPO.dk