Enkle løsninger  
Nedenstående sider er et udvalg, som dækker spektret fra den helt enkle startløsning via de almindelige til de mellemstore løsninger. Hjemmesiderne her henvender sig dermed til de fleste brugere.
Klik ind på siderne og se hvorledes de fungerer.

    Haaber Foto  
Morten Haaber har specialiseret sig i fotografering af børn i forskellige miljøer: Skoler, børnehaver og dagpleje.
Forretningen er blevet udvidet, så det også er muligt at få lavet portrætbilleder i Middelfart.
    Slesvigske Musikhus  
Slesvigske Musikhus er en koncertsal i Haderslev, der blev indviet 21. november 2008. Huset er hjemsted for musikerne i Slesvigske Musikkorps, der er et af det Danske Forsvars tre fuldtidsprofessionelle musikkorps. Orkestret ledes af musikdirigent René Bjerregaard Nielsen. Musikkorpset giver årligt ca. 125 koncerter. Udover at være en fantastisk koncertsal giver huset musikkorpset ideelle øvefaciliteter.
    HospiceSønderjylland  
Forsiden har et automatisk roterende billedgalleri, som giver en stemningsfuld introduktion til hospicet. Ydermere er der på hjemmesiden mulighed for at se en videopræsentation af HospiceSønderjylland.
Udover det faste personale er der til hospicet knyttet en stor gruppe af frivillige, som - via en speciel vagtplankalender, der er udviklet af Sirocco System - styrer koordineringen af de enkelte frivillige. Alle frivillige kan på deres egen pc se hele kalenderen for de næste måneder og selv booke sig som frivillig på vagtplanen.
    Haderslev Kunstforening  
Specialskabelon til præsentation af de udstillende kunstnere.
Kunstforeningen har valgt at kombinere opdateringen således, at Kunstforeningen og Haderslev Stiftsbogtrykkeri deles om det praktiske arbejde