Grafisk produktion  


 

 

FAKTA!
Når der trykkes med 4-farvetryk blandes de fire grundfarver blå (cyan), rød (magenta), gul og sort indbyrdes med hinanden, hvilket giver millioner af farvenuancer.
Den grafiske produktion starter i sætteriet. Vi laver layout, gerne med udgangspunkt i dine ideer, vi kan hjælpe med fotografering eller tegnearbejde, vi kan scanne dine billeder og illustrationer, og hvis du kommer med stikord, kan vi skrive teksten. Når opsætningen er klar, får du en korrektur til godkendelse.

Processen fortsætter i trykkeriet. Vi råder over en moderne maskinpark, hvilket gør os i stand til at løse stort set alle tryksagsopgaver.

Men vi kan mere end det: F.eks. præge med blindpræg og reliefpræg, forsyne tryksagen med mat eller blank lak, udstanse mapper eller andet i facon, perforere til indbetalingskort eller svarkuponer - for blot at nævne nogle af mulighederne.


I bogbinderiet bliver tryksagerne gjort færdige. Vi falser på både alle de gængse samt de mere specielle måder; hæfter; indbinder, enten med almindelige klammer eller med øjeklammer (bruges til direkte indsættelse i ringbind); limbinder, spiraliserer (bruges ofte til manualer for at sikre, at disse kan ligge helt plant, når de er opslået); limer til blokke; huller med to eller fire arkivhuller; sætlimer til selvkopierende formularer; afrunder hjørner; laminerer; osv. osv.

Ring på 74 522 522 eller Find din pris HER >>>